از نظر كاشت و مصرف چاي، چيـن اولين محلي است كه اين گياه در آنجا كاشته شده و به مصرف رسيده است . از اين كشور ، چاي به ساير نقاط عالم برده شده است و در مجموع كاشت چاي شروع شده و به طرف سواحل اقيانوس آرام و پس از آن از طرف جنوب و غرب كاشت چاي توسعه يافته و هندوستان و هند و چين و جزاير اندونزي رسيده است . به هر حال چاي از هر نقطه اي كه شيوع و ترويجش آغاز گرديده باشد يك نكته روشن و مسلم را در فلسفه وجود خود گنجانده است و آن اين كه به عنوان آشاميدني اساسي مطرح و براي رفع تشنگي و خستگي و راحتي خاطر و اعصاب مفيد است.
روش توليد:
در اين روش نخست توسط دستگاه سورتر، طبقه بندي و گردگيري ميشود و سپس در مخلوط كن، مخلوط ميگردد و آنگاه به سيلو منتقل شده و از آنجا به دستگاهها شارژ ميشود، در دستگاه مربوطه چاي به ميزان مورد نياز توسط سليفون مربوطه Sealing شده و سپس توسط كارگر در جعبه قرار ميگيرد و بعد به داخل كارتن گذاشته ميشود.
bastebandi chaye tibag_1573979954_33680_8346_1113.zip0.02 MB |